Vendégként érkezik, barátként távozik...
Ajánlatkérés/Foglalás

Gyenesdiás Plusz kedvezménykártya

Hogyan lehet a balatoni nyaralás alatt pénzt megtakarítani? Keresse a WB Gyenesdiás Plusz kedvezménykártyát! Kedvezmények a Balatonnál.

A WB Gyenesdiás Plusz a West-Balaton kártya kedvezményein túl ingyenes strandbelépést is biztosít a település mindkét strandjára. Az egyhetes érvényességű kedvezménykártyát csak a Gyenesdiási Turisztikai Egyesület partnereinél megszálló vendégek vásárolhatják meg szállásadójuknál.

Az 1 hetes érvényességű Gyenesdiás Plusz kedvezménykártya tehát minden előnyt magában rejt, amit a West-Balaton Kártya, továbbá az érvényességi idő alatt mindkét strand ingyenesen látogatható. A kártya ára felnőtteknek 2.400 Ft, gyerekeknek (4-14 éves korig) 1.200 Ft, továbbá kártyánként 500 Ft kaució, melyet a vendég a kártya leadásakor visszakap.

Számoljon, foglaljon az egyesület partnerszálláshelyén, hogy még több élményt szerezhessen kevesebbért!

Kérdése van? Szeretne többet tudni? Ne késlekedjen és további információért forduljon a Tourinform irodához! Az oldalon pedig a kártyáról itt olvasható még több.

Gyenesdiás, a Nyugat-Balaton családbarát üdülőfaluja változatos szabadidős programokat kínál az aktív pihenést kedvelők számára és nagyszerű ajánlatokkal, játékokkal várja a családokat.

Kellemes, élményteli nyaralást kívánunk!

TOURINFORM GYENESDIÁS
8315 Gyenesdiás, Hunyadi u. 2.
Tel.: 83/511-790
E-mail: gyenesdias@tourinform.hu
www.facebook.com/gyenesdias

Letölthető anyagok: Gyenesdiás Plusz kártyafüzet

Hírek/GYIK

  • Ajándéktárgyak a Tourinform irodában

    Szívesen küldene haza képeslapot Gyenesdiásról? Esetleg az unokáknak vinne haza valami apró ajándékot? Vagy netalán magának szeretne egy divatos polót? Keresse fel a Tourinform irodát!

További hírek és aktualitások

Kék Vendégház Gyenesdiás

H-8315 Gyenesdiás, Nefelejcs utca 22-24.
+36 20 936-5710


Követem Kövessen Minket
a Facebookon is!


SZÉP kártya
elfogadóhely

Tervezze meg útvonalát

Útvonaltervező